Репортерката от На кафе Ева Веселинова упорито крие на колко е

...
Репортерката от На кафе Ева Веселинова упорито крие на колко е
Коментари Харесай

Известен тв продуцент послужил като трамплин за репортерка от На кафе

 Репортерката от " На кафе " Ева Веселинова упорито крие на какъв брой е години. Русокосата хубавица зорко следи да не се изпусне коя година е родена и всячески заобикаля въпросите, свързани с възрастта си.  " Уикенд "  разкри, че чаровницата е родена напролет на 1984 година Тоест, в момента е на 35 лазарника.

Ева е от Сливен, само че е живяла 10 години на остров Санторини в Гърция. Преди да стане кореспондентка в " Господари на ефира ", а по-късно в " На кафе ", хубавицата е заработвала като сервитьорка и продавачка на златни бижута на гръцкия остров. Звездният ѝ час обаче блъснал откакто пробвала изненадващо да пробие посредством състезанието " Мис Плеймейт ". Въпреки че напористата сливналийка имала физическите данни да завоюва, огромната премия тогава сграбчила Елена Кучкова. Неуспехът обаче не демотивира амбициозната русокоска.

Голите й фотоси я изстреляли стремително нагоре към медиите и публицистиката, която тя е приключила. В медийните среди от години се приказва, че за трамплин към медиите на Ева е послужил прочут тв продуцент. Той е фамилен от години, по тази причина и няма по какъв начин да обявява любовните си връзки с Веселинова. Двамата се срещат дискретно в особено нает апартамент.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР